Rólunk
Érdekeltségeink
Tanfolyamok
Tanulási módok
Jelentkezés
Bejelentkezés Element K kurzusra
elementk
ca
Profilunk


Üdvözöljük a European Education Establishment Kft. magyar nyelvű honlapján!  

     Online, Interneten bárhol, bármikor elérhető, angol nyelvű, informatikai tanfolyamaink széles választékát ajánljuk, a legkorszerűbb lehetőségekkel. Napjainkban Magyarországon még újnak minősülő módszert, a világszerte népszerű eLearning-et alkalmazzuk, mely rugalmasságot, és kényelmet kínál az önfejlesztés és tanulás terén.
     Számos esetben az emberek munka mellett tanulnak, vagy a tanulás mellett kényszerülnek plusz órákra járni. Az ilyen órákra való felkészülés és részvétel mind idő, mind energia igényes. Mi segítünk ennek az energiának a megőrzésében, életük más területén való kamatoztatásában, de legalábbis kisebb mértékű befektetésében.
     És mindezt hogyan teszi lehetővé egy általunk kínált tanfolyam. Először is, kihasználja azt, hogy manapság szinte bárki, aki informatikát tanul, vagy valamilyen szoftverben jártasabb szeretne lenni, rendelkezik Internet elérhetőséggel. Modern világunkban a Wireless hálózat - habár nem biztos, hogy tudunk róla – néha már az utcáinkon is megtalálható (pl.: a nagykörút egyes részein).
     Tehát az Internet mindenhol ott van, és ahol Internet van, a mi tanfolyamaink is megtalálhatóak. Mert csak egy link a kurzus honlapjára, egy regisztrált azonosító és egy jelszó szükséges, hogy amikor épp tanulni volna kedvünk, vagy időnk, megtehessük azt.
     Ez a tanulási módszer ránk bízza a döntést, hogy mennyit, és mikor kívánunk elsajátítani a tananyagból. 

Cégünk 3 országban van jelen: 
        - Olaszországban, Padova-ban;
       
- Romániában, Bukarestben;
        - Magyarországon, Budapesten;

 
További információk a menüpontok alatt.

 
Képek
Az anyag szerzői jog védelme alatt áll, teljes vagy részeinek másolásához a European Education Establishment engedélye szükséges!