Rólunk
Érdekeltségeink
Tanfolyamok
Tanulási módok
Jelentkezés
Bejelentkezés Element K kurzusra
elementk
ca
Ajánlott

A legnépszerűbb tanfolyamok közül lehet válogatni. A legújabb szoftverek elsajátítása könnyebb és egyszerűbb, mint gondolnánk.

Kérje ajánlott árkatalógusunkat email-ben: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Néhány ajánlott szoftverkurzus:

Adobe:

 Corel:  Macromedia:  Microsoft:   Oracle:  Egyéb:

Leírások:
Adobe:
 • Adobe  Acrobat 7
Leírás:
E kurzus során a diákok elsajátítják azt a tudást és képzettséget, amelyekkel a PDF dokumentumokban elérhető információkhoz tudnak hozzáférni. Továbbá olyan alkalmazásokat és technikákat is megtanulnak használni, amikkel létrehozhatnak, illetve módosítani tudnak PDF dokumentumokat. Ezt a kurzust azoknak tervezték, akik Acrobat 7.0 Standard vagy Professional programot használnak és  PDF dokumentumokkal dolgoznak.
 
Célok: ·         A kurzus során  Adobe Acrobat programot használnak, hogy hozzáférjenek PDF dokumentumokban található információkhoz. Ezenkívül számos alkalmazást tanulnak PDF dokumentumok létrehozására, illetve azok igény szerinti módosítására.
      
 • lAdobe  Photoshop 7
Leírás:
A kurzus során a hallgató megtanulja, hogyan alakítson át, szerkesszen, állítson be képeket Photoshoppal. Számos eszközt fog használni a képek egyes részeinek kiválasztására, valamint a képek mozgatására, másolására, és átméretezésért. Megtanul rétegeket (layers) haszálni és azt, hogy hogyan alkalmazza a réteg effektusokat (layer efects) és szűrőket (filters) speciális effektusok létrehozására, mint például a megvilágítási és szöveg effektusok. Továbbá rajzeszközöket (painting tools), illetve keverési módszereket (blending modes) alkalmaz majd árnyékolási effektusok létrehozásához, és kontraszt és színegyensúly beállításokat hajt végre. A képeket nyomtatásra illetve webes használatra megfelelő formátumban menti majd el.

Hallgatóság: Ezt a kurzust azok számára tervezték (beleértve grafikusokat fényképészeket, designereket, stb.), akiknek semmilyen vagy csak kevés tapasztalata van az Adobe Photoshop használatában, és akik ezt a programot szeretnék használni arra, hogy hatékonyan alakítsanak át, szerkesszenek, állítsanak be képeket nyomtatásra vagy webes használatra.
 
Célok: ·         Eligazodjon a Photoshop környezetében.
 • Kiválassza a megfelelő felbontásokat a különféle képtípusokhoz.
 • Kivágja a képterületeket.
 • A különféle eszközök (Marquee tools, Lasso tools, és Magic Wand tool) használatával kiválassza a képterületeket.
 • Létrehozza és alakítsa a többszörös rétegeket (layers), hogy a képeket könnyen egyesítse.
 • Alkalmazza a keverési és árnyékolási technikákat realisztikus kompozíciók, képek létrehozásához.
 • A különféle eszközök (Color palette, Color Picker, and Eyedropper tool) segítségével válassza ki a színeket.
 • Adjon hozzá képhez szöveget, majd fozmázza azt a képen belül.
 • Alkalmazza a rétegelési technikákat (layer effects) és a szűrőket (filters) speciális effektusok létrehozására, amik közé tartoznak a megvilágítási effektusok, illetve szövegek is.
 • Változtasson a fényerőn, a kontraszton, a színegyensúlyon, a színárnyalaton, és telítettségen a képeknél.
 • Mentse el a képeket fájl formátumban más alkalmazásokban való használatra.
·         Kombináljon több képet is szöveggel hirdetés létrehozására.
  
    lap teteje
Corel:
 • Corel Draw 11
Leírás:
A diákok megismerkednek a CorelDRAW  környezettel azáltal, hogy dokumentumokat nyitnak meg és azokban eligazodnak; rajeszközöket használnak alakzatok, vonalak, valamint szöveges objektumok létrehozásához; objektumokat módosítanak; objektumokat formáznak; létrehoznak és módosítanak szöveges objektumokat.
 
Célok: ·         A kurzus elvégzése után ismerni fogja a CorelDRAW környezetet képes lesz dokumentumokat megnyitni, azokban eligazodni, rajzeszközök használatával alakzatokat, vonalakat és szöveges objektumokat létrehozni; objektumokat és szöveges objektumokat létrehozni, módosítani, formázni  
      lap teteje


Macromedia:
 • Macromedia Dreamweaver
Leírás:
A kurzus alatt a diákok tanulmányozzák a Dreamweaver környezetet és megismerkednek különféle technikákkal, amelyekkel honlapokat hozhatnak létre. Mindemellett megtanulják, hogyan töltsenek fel fájlokat távoli szerverre.
 
Célok:
 • A kurzus elvégzése után ismerni fogja a Dreamweaver környezetet. Képes lesz honlapot létrehozni szöveg begépelésével és formázásával, grafikák másolásával, linkek hozzáadásával, keretek (frames) használatával, és fájloknak egy távoli szerverre való feltőltésével.
 
        lap teteje
 • Macromedia Flash
Leírás:
A kurzus során megismerkedik a Flash 4 alkalmazás alapjaival. Olyan animációk létrehozására fogja használni a Flash –t, amelyek publikálhatók a Weben vagy akár önálló fájlként is.
 
Célok:
 • A képzés teljesítése után ismerni fogja a Flash ablak elemeit, és egy áttekintést kap a Flash környezetről. Továbbá képes lesz módosítani egy Flash project film tulajdonságain (movie properties).
       lap teteje

Microsoft:
 • Explorer
Leírás:
A kurzus során a hallgató megtanulja, hogyan azonosítsa az Internet Explorer ablak fő összetevőit, hogyan találjon meg web oldalakat, amelyek hasznos információt tartalmaznak, és hogyan használja a Kedvenceket hasznos oldalakhoz való kapcsolódásra. Vizsgálni fogja továbbá, hogy hogyan használja a Súgó rendszert, illetve az Outlook Express-t email-ek küldésére és fogadására, és hogyan használjon fájlokat az Internetről. Végül megtanulja, hogyan használja az Internet Eszközök párbeszéd ablakát hogy változtasson a beállításokon és személyre szabja az MSN honlapot.
 
Célok: ·         A kurzus elvégzése után a hallgató képes lesz alkalmazni az Internet Explorer 5.5. technikát és tulajdonságait.
          lap teteje
 • Excel 2003
Leírás:
Már rendelkezik alapvető számítógépes ismeretekkel, mint például az egérhasználat, az ablakok közötti váltogatás, eligazodás, és szörfölés az Interneten. Mindemellett használt már papír alapú rendszereket is olyan adatok tárolására, amelyekkel később számolni akart. Most szeretné ezeket az adatokat elektronikus formátumba átvinni. A kurzus során az Excelt fogja használni adatok kezelésére, szerkesztésére és nyomtatására. A kurzust azoknak ajánljuk, akik Microsoft Office Specialist (MOS) bizonyítványt szeretnének szerezni Excelből és már rendelkeznek ismeretekkel a Microsoft Windows 98 (vagy későbbi verziós) operációs rendszerről, és szeretnék megszerezni az alap Excel munkalapok létrehozásához, szerkesztéséhez, formázásához, illetve nyomtatásához szükséges ismereteket.
 
Célok: ·         A kurzus során alapvető Microsoft Office Excel munkalapokat (worksheets) és munkafüzeteket (workbooks) fog létrehozni és szerkeszteni.
 
 
          lap teteje
 • Word 2003
Leírás:
A szövegszerkesztés a számítógépeknek egy eszköze arra, hogy létrehozzanak, korrigáljanak és elmentsenek dokumentumokat nyomtatásra, illetve későbbi előhívásra. Ez a kurzus egy három részes Microsoft® Office Word 2003 kurzussorozat első része. A kurzus az alapvető üzleti dokumentumok létrehozásához szükséges alap koncepciókkal látja el a hallgatókat. A kurzust azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek egy alapvető jártassággal a Microsoft Windows-ban és meg szeretnék tanulni, hogyan használják a Microsoft® Office Word 2003-t táblázatokkal és grafikákkal ellátott alapvető üzleti dokumentumok létrehozására, szerkesztésére, formázására, vázlat készítésére, és nyomtatására. Továbbá azoknak, akik Microsoft Office Specialist bizonyítványt szeretnének szerezni a Microsoft® Office Word 2003 használatából.
 
Célok: ·         A képzés alatt alapvető üzleti dokumentumokat fog létrehozni, szerkeszteni és fejleszteni a Microsoft® Office Word 2003 használatával.
           lap teteje
 • FrontPage 2003
Leírás:
A kurzushoz szükséges a Microsoft Office alkalmazások, különösen a Microsoft Word kezelésének ismerete. Ez magában foglalja szöveget, táblázatokat és képeket tartalmazó dokumentumok létrehozását és szerkesztését. Már képes grafikus alkalmazásokat használni honlapok és Web oldalak létrehozásához. A kurzus alatt a Microsoft FrontPage 2003-t fogja használni olyan honlapok tervezéséhez, fejlesztéséhez és telepítéséhez, amik világszerte bármilyen Web lehetőséggel rendelkező számítógépen megtekinthetők. A FrontPage 2003: 1. szintet azoknak ajánljuk, akik grafikus alkalmazással szeretnének honlapokat és Web oldalakat létrehozni. Ez előfeltétele a FrontPage 2003: 2. szintű kurzusnak.
 
Célok: ·         A képzés alatt a Microsoft FrontPage 2003 használatával létrehoz és publikál egy honlapot.
        lap teteje
 • Outlook 2003
Leírás:
Ez a kurzus egy három részes Microsoft Outlook kurzussorozat első része. A képzés során a hallgató elsjátíta, hogyan küldjön emaileket és válaszoljon azokra a Microsoft® Office Outlook® 2003-mal, valamint hogyan vezesse a naptárát, hogyan ütemezzen be megbeszéléseket, és hogyan dolgozzon a feladatokkal (tasks) és jegyzetekkel (notes). A kurzus azoknak a Microsoft Windows alapismeretekkel rendelkező embereknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan használják a Microsoft Outlook 2003-t emailek fogalmazására és küldésére, találkozók és megbeszélések naptárba való beillesztésére, hogyan kapcsoljon össze információkat és feladatokat, illetve hogyan használja a jegyzeteket. A kurzust ajánljuk még azoknak, akik  Microsoft Office Specialist bizonyítványt szeretnének szerezni a Microsoft Outlook 2003-ra.
 
Célok:
 • A kurzus alatt emaileket fog megfogalmazni és elküldeni, találkozókat és megbeszéléseket fog ütemezni, információkat és feladatokat fog kezelni, és jegyzeteket fog használni.

  
      lap teteje
 • PowerPoint 2003
Leírás:
A képzés során közönség előtti bemutatásra szánt hatékony alapvető Microsoft Office PowerPoint 2003 prezentációkat fog létrehozni. A kurzust a Microsoft PowerPoint 2003 új felhasználóinak tervezték, és azoknak, akik Microsoft Office Specialist bizonyítványt szeretnének a PowerPoint 2003-ban.
 
Célok:
 • A kurzus alatt hatékony alap PowerPoint prezentációt fog készíteni a hallgató.
 
       lap teteje
 • Visual Studio .NET
Leírás:
A kurzus során Microsoft Visual Studio .NET-et és Microsoft ASP .NET-et fog használni hatékony honlapok létrehozására. Ezáltal olyan oldalakat készít, amelyek a saját adatbázisból feldolgozzák az adatokat a dinamikus szerver oldalú programozással. A frissen tanult képzettségeknek köszönhetően az oldalai bármely népszerű böngésző használói számára elérhetőek lesznek.
 
Célok:
 • A képzés sikeres teljesítése után a hallgatók képesek lesznek: a Microsoft .NET Framework részét képező különféle technológiákat vizsgálni, a Microsoft Visual Studio .NET-et, és a Microsoft .NET-alapú nyelveket használni.

Oracle:
 • Oracle 8
Leírás:
A képzés alatt az Oracle Database 10g telepítési technikáit sajátítja el. Továbbá vizsgálni fogja, hogyan készítsen adatbázist és hogyan konfiguráljon megfelelően hálózati kapcsolatot az Oracle Net szolgáltatások segítségével. Majd azt vizsgálja, hogyan működjön együtt a rendszerrel és hogyan végezzen lekérdezéseket és módosításokat az adatbázisokon SQL és PL/SQL használatával.
 
Célok: ·         A kurzus során szerver követelményeket fog meghatározni a hálózati rendszeréhez, amelyek segítenek eltervezni a hálózatot. Majd a telepítési tulajdonságokat és teljesítmény lehetőségeket, valamint a minta konfigurációt tanulmányozza. Fájl típusokat, objektum típusokat és adatbázis folyamatokat fog felismerni. Mindemellett jellemezni fogja a felhasználói kapcsolat folyamatot, és a DBA számára elérhető forrásokat. Majd az adatbázis létrehozásához és az  Oracle Net szolgáltatáshoz szükséges lépéseket fogja követni, hogy a felhasználóknak megengedje a saját adatbázisához való kapcsolódást. Végül az SQL-t és PL/SQL-t fogja használni, hogy az adatbázisban szereplő adatokkal dolgozzon.
Egyéb: 
 • HTML 4
Leírás:
A kurzus alatt a diák megtanulja, hogyan hozzon létre honlapokat a Hypertext Markup Language (HTML) használatával. Megfigyeli továbbá, hogyan hozzon létre táblázatokat és listákat, alkalmazza a grafikákat, hogyan készítsen hiperhivatkozásokat, és használja a HTML szöveg formázó tulajdonságait, hogy teljes mértékben működőképes honlapot hozzon létre.
 
Célok: ·         A kurzus elvégzése után képes lesz létrehozni és formázni teljes mértékben működőképes honlapokat a HTML használatával.
          lap teteje
 • XML
Leírás:
Ez a tanfolyam fejlesztőknek szól, akik szeretnék megtanulni, hogyan programozzanak XML használatával a Microsoft .NET Framework-ben. Ez a kurzus segít nekik Microsoft Windows vagy web alapú integrált alkalmazásokat kifejleszteni, amelyek megoldhatók, rugalmasak, és amelyeket könnyebb elkészíteni. A kurzus elmagyarázza az XML használatát a .NET Framework-ön (szerkezeten) belül, hogy azzal általános üzleti problémát  oldjon meg, és tanulmányozza az Extensible Markup Language (XML) fájlban, adatáramban, illetve jelsorozatban előforduló adatainak elemzését. Vizsgálja még a tárolási lehetőségeket, elmagyarázza, hogyan hozzunk létre egy eszközt, egy adatbázist, egy táblázatot, valamint tanulmányozza a .NET Framework osztályokat, amelyeket  XML írásra használnak namespace-ekkel vagy azok nélkül.
 
Célok: ·         A képzés alatt az XML és a Microsoft .NET használata során felmerülő üzleti problémákat fogja vizsgálni, kódokat ír, amelyek XML adatokat olvasnak és készítenek a három XML olvasó egyikét használva, egy XML sémát társít egy érvényes olvasóval, érvényesíti az XML dokumentum vagy részlet szerkezetét, és kódokat ír, amelyek egy adatfájlból jól kialakított XML –t hoznak létre.
        lap teteje
 • Java2
Leírás:
A kurzus során a Java 2 Standard Edition (J2SE) technológia alapjait tanulmányozza. A Java Developers Kit alapvető építőelemeit vizsgálja majd és az Object Orientation koncepcióját. Kutatja majd a Java Class Library-t különös tekintettel a java.lang –re és a java.io –ra. Megtanulja továbbá, hogy a Java hogyan kezeli az egér és billentyűzet parancsokat, és animációkat. Tanulmányozni fogja az Abstract Window Toolkit Package-et (ezköztárat) és Graphical User Interface-eket (grafikus felhasználói interface-eket) készít.
 
Célok: ·         A képzés elvégzése után képes lesz jellemezni a Java programozó nyelv előnyeit. Képes lesz változókat konstansokat és betűket használni; alkalmazásokat és applet-eket (programokat) készíteni, módosítókat meghatározni és alkalmazni, osztály és minta tulajdonságokat megállapítani, operátorokat és kifejezéseket használni számítások elvégzésére. Képes lesz továbbá betűtípusokat és színeket változtatni a megjelenítésen, a Graphics osztály módszereit alkalmazni alakzatok rajzolásához, billentyűzet és egér parancsokat feldolgozni, észlelni és feldolgozni a kivételeket, Graphical User Interface-eket készíteni és kezelni.

        lap teteje
 • SQL
Description:
A képzés során a Microsoft SQL Server 2000 tulajdonságait fogja vizsgálni. Többek között, hogy hogyan telepítse a Microsoft SQL Server 2000-t, hogyan alakítson ki és kezeljen adatbázisokat, hogyan alakítson ki biztonságot az SQL Server-en, hogyan továbbítson adatokat SQL szerverek között, hogyan alkítson ki XML támogatást, hogyan készítsen biztonsági másolatot és állítson helyre adatbázisokat, hogyan kezelje az SQL szerverek közti kommunikációt, és hogyan optimalizálja az SQL Server teljesítményét.
 
Objectives:
 • A kurzus teljesítése után képes lesz megérteni a Microsoft SQL Server 2000 lehetőségeit, telepíteni a Microsoft SQL Server-t, megtervezni, létrehozni és kezelni adatbázisokat; létrehozni és kezelni adatbázis objektumokat, megtervezni és kialakítani biztonságot az SQL szerveren. adatokat továbbítani SQL szerverek között, kialakítani XML támogatást, biztonsági másolatokat készíteni egy SQL szerver adatbázisáról, és tárolni azokat, automatizálni az adminisztratív feladatokat, eszközöket tervezni, kezelni az SQL szerverek közti kommunikációt, hibakorlátot kialakítani Failover Clustering és tartalék szerverek segítségével, és optimalizálni az SQL Server teljesítményét.

         lap teteje
 
Képek
Az anyag szerzői jog védelme alatt áll, teljes vagy részeinek másolásához a European Education Establishment engedélye szükséges!